Rietblog.nl

wandelen, reizen, vogels

Weblog februari 2014 - Wandelen, wandelen, wandelen

Deze maand geen vogels. Te druk met wandelen: de teller staat op zeven wandelingen. Hieronder eerst drie foto's van de drie eerste etappes van een nieuw project: een wandeling Den Haag naar Brussel. Een nieuwe route! Deze wandeling is nog niet eerder beschreven. Binnenkort volgen op deze website de beschrijvingen van de afgelegde etappes.

Daaronder een foto-impressie van vier dagwandelingen met de "Meelopers". Fotoverslagen, Haiku's en tekeningen van deze meelopers - wandelingen verschijnen op een besloten website.

Den Haag - Brussel 2014

IMG_4881 (90K)
Koe-beeld, boerderij Duifpolder. Derde etappe Delft - Maassluis, 21 februari 2014

IMG_4848 (158K)
Rode Kornoelje. Tweede etappe Zoetermeer - Delft, 10 februari 2014

IMG_4780 (93K)
Vredespaleis. Eerste etappe Scheveningen (Den Haag) - Zoetermeer, 2 februari 2014

Vier Meelopers-wandelingen in februari

IMG_6310 (165K)
Bosvallei bedekt met blad van Amerikaanse eiken in de buurt van Baarn, 26 februari.
IMG_6249 (121K)
Zwammen in de Horsten, wandeling 20 februari door de Horsten en andere landgoederen van Wassenaar
IMG_6227a (47K)
Poolse wodka in de Eilandspolder, 13 februari, wandeling rond de Rijp en de Eilandspolder.
IMG_6157 (70K)
Hondsbossche Zeewering, gemankeerde Escher, 6 februari.
IMG_6147a (59K)
Kaspische zee bij Bakoe? Nee, fundering strandpaviljoen bij Harg. Op weg naar de Hondsbossche Zeewering en door de Vereenigde Harger- en Pettemerpolder, wandeling de Waterwolf op 6 februari

> naar boven ------------- Vorige bericht in het archief > weblog archief januari 2014

Weblog. In mijn weblog op deze pagina bericht ik aan de hand van enkele foto's over waargenomen vogels, en andere opmerkelijke zaken op het gebied van natuur, cultuur en samenleving. Rolf Riethof maakt www.rietblog.nl

Wandelen. Ik wandel graag door het Nederlandse landschap. Ik kijk en zie dat ons landschap voortdurend op de schop wordt genomen. De resultaten zijn wisselend. Wat ik als wandelaar zie, staat te lezen in verslagen van mijn meerdaagse wandelingen.

Reizen. Sinds 15 jaar maak ik verre reizen. Op de site reisverslagen vanaf 2009 voorzien van veel foto's en informatie van dag tot dag over praktische zaken, land en natuur.

Vogels. Op verre reizen kijk ik - ook - naar vogels. Een beeld van wat je als vogelliefhebber op deze reizen kunt zien. Een selectie van mijn beste vogelfotos zit er bij.