Rietblog.nl

wandelen, reizen, vogels

Vogelreis Lesbos 2015; vogels

diavoorstelling

> naar Lesbos; natuur en mensenwerk

> terug naar Weblog Lesbos, inleiding

Klik op een willekeurige miniatuurfoto om een diashow van 54 foto's te starten. Deze voorstelling kan op elk gewenst moment beëindigd worden: klik hiervoor op het kruis in de rechterbovenhoek van de getoonde foto.

> naar boven

> naar Lesbos; natuur en mensenwerk

> terug naar Weblog Lesbos, inleiding

Weblog. In mijn weblog op deze pagina bericht ik aan de hand van enkele foto's over waargenomen vogels, en andere opmerkelijke zaken op het gebied van natuur, cultuur en samenleving. Rolf Riethof maakt www.rietblog.nl

Wandelen. Ik wandel graag door het Nederlandse landschap. Ik kijk en zie dat ons landschap voortdurend op de schop wordt genomen. De resultaten zijn wisselend. Wat ik als wandelaar zie, staat te lezen in verslagen van mijn meerdaagse wandelingen.

Reizen. Sinds 15 jaar maak ik verre reizen. Op de site reisverslagen vanaf 2009 voorzien van veel foto's en informatie van dag tot dag over praktische zaken, land en natuur.

Vogels. Op verre reizen kijk ik - ook - naar vogels. Een beeld van wat je als vogelliefhebber op deze reizen kunt zien. Een selectie van mijn beste vogelfotos zit er bij.