Rietblog.nl

wandelen, reizen, vogels

India en Nepal 2014 Fotoverslag

Inhoudsopgave

Monumenten Nepal (2) Bhaktapur

Bhaktapur is de meest onbedorven stad in de centrale vallei van Nepal. Het lijkt hier nog steeds of de tijd heeft stil gestaan. Wil je dit nog mee maken, en het is een aanrader, wacht dan niet te lang. De bevolking in Nepal en zeker in de centrale vallei neemt explosief toe en dat is niet goed voor het behoud van rustige oude plaatsen.
IMG_7481 (81K)
Een van de vele stadspleinen, vol met temples en oude bouwwerken.
IMG_7489 (107K)
Hier leefden ooit buitengewoon goede beeldhouwers.
IMG_7492 (126K)
En ze laten hun kunsten overal zien.
IMG_7500 (118K)
In de tuin van een paleis
IMG_7510 (104K)
idem
IMG_7521 (93K)
detail
IMG_7593 (78K)
Wachter voor een tempel

→ naar boven

→ Volgende pagina: religie

Weblog. In mijn weblog op deze pagina bericht ik aan de hand van enkele foto's over waargenomen vogels, en andere opmerkelijke zaken op het gebied van natuur, cultuur en samenleving. Rolf Riethof maakt www.rietblog.nl

Wandelen. Ik wandel graag door het Nederlandse landschap. Ik kijk en zie dat ons landschap voortdurend op de schop wordt genomen. De resultaten zijn wisselend. Wat ik als wandelaar zie, staat te lezen in verslagen van mijn meerdaagse wandelingen.

Reizen. Sinds 15 jaar maak ik verre reizen. Op de site reisverslagen vanaf 2009 voorzien van veel foto's en informatie van dag tot dag over praktische zaken, land en natuur.

Vogels. Op verre reizen kijk ik - ook - naar vogels. Een beeld van wat je als vogelliefhebber op deze reizen kunt zien. Een selectie van mijn beste vogelfotos zit er bij.