Rietblog.nl

wandelen, reizen, vogels

India en Nepal 2014 Fotoverslag

Inhoudsopgave

Mensen onderweg (2)

IMG_6574 (81K)
Wachter bij een in/uitgang van de grote Sikhtempel in Delhi
IMG_6679 (103K)
Wachters (Jansen en Jansens?) bij het paleis van de vorst van Jaipur. Uit het zicht hielden ze snel hun hand op.
IMG_6780 (93K)
Alweer een Sikh, met een stel vrienden op bezoek (toeristen dus) bij het spiegelpaleis in het Rode Fort van Jaipur. We maakten een gezellig praatje.
IMG_6578 (144K)
Groenteverkoopster op straat in Varanasi
IMG_4936 (97K)
Moeder en kind. Moeder is dochter van de eigenaar van een boerderijtje in de omgeving van Khajurauo dat wij per fiets bezochten. Nog 18e eeuwse omstandigheden.
IMG_5256 (93K)
Tibetaans souvenirverkoopster langs de boorden van het meer van Pokhara, Nepal.
IMG_7265 (84K)
Alweer een souvenirverkoopster in het centrum (Durbar square) van Kathmandu, Nepal
IMG_7405 (76K)
Boeddhistische monnik bij een dienst in een tempeltje bij de grote Stupa Bouddhanath in Kathmandu.
IMG_7419 (93K)
Man met gebdsmolen, waarvan onze reisbegeleidster dacht dat ze hem eerder had gezien in het verre noorden van Nepal en dat hij had opgetreden in een bekende film. Een gesprek via een tolk leverde - voor mij - geen uitsluitsel op.

→ naar boven

→ Volgende pagina: paleizen India

Weblog. In mijn weblog op deze pagina bericht ik aan de hand van enkele foto's over waargenomen vogels, en andere opmerkelijke zaken op het gebied van natuur, cultuur en samenleving. Rolf Riethof maakt www.rietblog.nl

Wandelen. Ik wandel graag door het Nederlandse landschap. Ik kijk en zie dat ons landschap voortdurend op de schop wordt genomen. De resultaten zijn wisselend. Wat ik als wandelaar zie, staat te lezen in verslagen van mijn meerdaagse wandelingen.

Reizen. Sinds 15 jaar maak ik verre reizen. Op de site reisverslagen vanaf 2009 voorzien van veel foto's en informatie van dag tot dag over praktische zaken, land en natuur.

Vogels. Op verre reizen kijk ik - ook - naar vogels. Een beeld van wat je als vogelliefhebber op deze reizen kunt zien. Een selectie van mijn beste vogelfotos zit er bij.